Накратко, точно преди една седмица видяхме трагичния (неофициален) трейлър на „Killing Season” с Робърт Де Ниро и Джон Траволта, който беше нагледно доказателство за това, че страховете ни във връзка с този някога изключително обещаващ проект, съвсем не са безпочвени.

Сега получаваме и първия официален трейлър, който вярно изглежда по-добре от предишния, но просто няма как да скрие това, което се мъдри „отдолу”.

Мда, трагедията е пълна. Гледаме и не можем да не си мислим колко як филм би станало при едни малко по-различни обстоятелства – при това не непременно тези, при които за първи път чухме за проекта. Жалко за пропуснатата възможност.

Цялата история на филма и постепенното рухване на надеждите ни, свързани с него, може да проследите тук.

Режисьор на „Killing Season” е Марк Стивън Джонсън („Daredevil: Дявол на доброто”, „Призрачен ездач”), а в ролите са Робърт Де Ниро, Джон Траволта, Майло Вентимиля и Елизабет Олин.

Премиерата е 12 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. еее ХАхахАХХАххаха това беше безумно смотано. Траволта и ДеНиро съвсем са изпаднали… Долф Лунгрен има по-добре изглеждащи филми. ХАхахах… ужаснО! А аз така да харесвам малки филмчета, в които двама се преследват из гората. Този обаче хич не са го изпипали. Иначе е забавно да гледам Де Ниро и Траволта да се гонят из Родопите. 😀

  2. Да, много ме е яд за този филм. Като един истински мазохист обаче, ще си го причиня, ако ми попадне. 🙂

  3. @Дринов

    „…Като един истински мазохист обаче…“

    хахах, защо смятам, че повечето от нас са такъв тип мазохисти и биха, не ще направят това кеото и ти „би“ направил ако ти „попадне“ 😉