След мега-разочарованието ни от отлагането за неопределено време на „Джурасик парк 4”, не можем да си позволим да пренебрегнем тази (потенциално добра) „новина”, но не можем и да я приемем по никакъв друг начин, освен с огромна доза съмнение.

За какво става въпрос? На провеждащото се в момента „Licensing Expo 2013” в Лас Вегас екипът на ComingSoon се е натъкнал на банер на „Джурасик парк” (можете да видите неофициална снимка по-долу) с обявена дата 2015 година. Заедно с това, в брошурите на експото, те са открили и информацията, че филмът ще бъде заснет на 3D, а няма да бъде конвертиран. Те са се свързали с „Universal” за потвърждение, но все още нямат отговор.

Ако всичко това се окаже истина, а не става въпрос за банер на някаква нова игра или нова, повторна премиера на първия филм, хубаво, ще се зарадваме и ще спрем да се държим като ощипани момиченца. Но докато не видим официално прессъобщение… всъщност не, докато не видим снимка от снимачната площадка, отказваме да им се връзваме и да приемем, че има какъвто и да е шанс да видим „Джурасик парк 4”.

Иначе, със или без „Джурасик парк 4” 2015-та се очертава бомбастична година със заглавия като „Star Wars: Епизод VII”, „Отмъстителите 2”, „Фантастичната четворка”, „Ant-Man”, „Карибски пирати 5”, „Игрите на глада: Сойка-присмехулка, част 2” и евентуално „Човек от стомана 2”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments