Джурасик парк 4

О, не, не отново! Имаме такова нечовешко дежа-ву, че просто не е истина. Ето, че „Джурасик парк 4” е възпрепятстван за пореден път, но този път отлагането е доста болезнено, защото никога не сме били толкова близо до осъществяването му – с всичките му потвърждения и наемането на сценаристи и режисьор.

Защо ли ни трябваше да споменаваме, че не е като да не се е случвало и друг път филми с фиксирани премиерни дати да се разпадат? Всъщност именно супер-близката (за филм изискващ сериозни ефекти) премиерна дата – нещо, което вече сме коментирали – е  причината за „отлагането на филма”. От „Universal” искат да дадат достатъчно време на Колин Тревъроу и останалия творчески екип да направят по-мащабна и възможно най-добрата версия на филма. Или поне с такова впечатление оставаме от официалния коментар:

„В координация с творческия екип, „Universal” реши да разпространи „Джурасик парк 4” на по късна дата, за да даде на студиото и на екипа достатъчно време, за да представят на публиката най-добрата версия на четвъртата част на обичания франчайз. Не бихме могли да сме по-развълнувани от визията на Колин Тревъроу за филма и нямаме търпение да видим как той и продуцентите ще създадат още една страхотна глава в историята на поредицата”.

Тук ще попитате, добре де, защо се тръшкаме, след като проектът не е спрян, а само е отложен малко във времето, на което ще отговорим, че и друг път сме виждали подобни „леки” отлагания, които се оказват по-дълги и от обедните почивки в „Пътеводител на галактическия стопаджия”. Ако беше само кратко отлагане, щяхме да получим нова дата, а така… Сега ще започнат „разотиванията” на екипа по разни други проекти и преди да се усетим всичко ще е приключило.

Ама живи и здрави, ако щат да го снимат. Сега отиваме да си гледаме отново първия и най-добрия „Джурасик парк” и каквото и да правят от тук насетне, ние отказваме да им се връзваме повече.

Update: Само искахме да ви покажем една снимка от „location scout”-a на филма, разпространена лично от режисьора Колин Тревъроу в неговия Twitter акаунт. Хвърлете и едно око, защото това ще е най-близкото нещо до „Джурасик парк 4”, което ще видим. По-наблюдателните фенове, ще разпознаят островът от първия филм Исла Нублар – какво означава това за историята, едва ли ще разберем скоро някога .

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *