Вече гледахме един трейлър на драмата „Prisoners” с Хю Джакман и Джейк Джиленхол (да споменем и поддържащите актьори – Терънс Хауърд, Мария Бело, Виола Дейвис, Мелиса Лио и Пол Дейно), и останахме изключително доволни, че очакванията ни, поне на този етап, са посрещнати подобаващо. А с този актьорски екип, с режисьор като Дени Вилньов и по сценарий от така престижния „Черен списък”, да, имаме доста високи очаквания.

Сега „Warner Bros.” представят втори трейлър, комбинация от вече виждани кадри и съвсем нови (както и няколко нови персонажа), и трябва да признаем, че е още по-добър от първия, въпреки че разкрива още повече подробности от сюжета. Вижте го.

http://www.youtube.com/watch?v=9ESqBM9tG44

Ето и плаката.

На какво сте готови, за да защитите детето си? Келър Доувър (Хю Джакман) се сблъсква с най-ужасния кошмар на всеки родител, когато 6-годишната му дъщеря изчезва, заедно с нейната приятелка Джой. Единствената улика е разнебитено превозно средство, което е било паркирано на улицата. Отговорен за случая е детектив Локи (Джейк Джиленхол), който арестува шофьора Алекс Джоунс (Пол Дейно), но е принуден да го пусне на свобода поради липса на доказателства. Знаейки, че животът на дъщеря му е в опасност, Доувър решава да поеме разследването в свои ръце и е готов на всичко, за да намери отвлечените момичета.

Режисьор на „Prisoners” е Дени Вилньов, а в ролите са Хю Джакман, Джейк Джиленхол, Мария Бело, Терънс Хауърд, Вайола Дейвис, Мария Бело, Мелиса Лио и Пол Дейно.

Премиерата на „Prisoners” е 20 септември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

 1. Между другото само да вметна за всички, които все още не са го гледали този филм да го гледат. Аз наскоро го гледах и е много хубав филм. Страхотен трилър. От години не съм гледал толкова добър.
  И не на последно място искам да кажа, че Пол Дейно е абсолютен изрод!!
  Просто им скрива шапката на всички останали актьори въпреки наградите и номинациите им! 😉
  П.С. Съгласен съм със Стефан Филма заслужава поне едно ревю.
  Направихте същото като с Облакът Атлас. Невероятен филм без ревю 😉

  имам идея. Така или иначе не може да пишеше ревюта за всички филми, които излизат.
  Защо не направите рубрика на читатела така да се каже в която ние (просто смъртните) например не пишем ревюта на филми и да ги поместваме тук.
  Сещам се за още един много хубав филм, който така и не видя бял свят(ревю).
  Византиум на Нийл Джордан (старотен филм)

 2. Гледахме филма …и останахме като гръмнати посред бял ден, защото изобщо не очаквахме да се озовем там където се намирахме след неговия край …

  Един от най-добрите филми на 2013 … Топ 5 – ок, топ 10 със сигурност, според скромното ми невлияещо на нищо и никого мнение – което обаче а Хабсолютно обективно и поради това коректно. Ей така – напук на всички други подредби и класации, които упорито го пренебрегват …

  Ако някъде има класация на most underrated – този трябва да я оглави със сигурност.

  Въпросите, които поставя са страшно интересни –
  и може би основният между тях – знаем ли докъде бихме стигнали – е страшно disturbing –
  защото (според сюжета) – „целта категорично оправдава средствата (понякога)“…и чувството, че никой от нас не е застрахован от подобен избор и последствията му е това, което създава тази тегава (в смисъл нежелана от нас) и смътна тревога и автентичен съспенс едновременно …

  Този режисьор знае какво прави – и той наистина обича, обича, обича киното …(аха – по три пъти на куб дори) …