Преди няколко дни видяхме изключително любопитния първи трейлър на нестандартния супергеройски „Chronicle”, който за първи път от доста време насам прави използването на „псевдодокументална” или „found-footage” стилистика отново интересно, доказвайки, че когато имаш интригуваща и добра история, дори и да използваш най-старата разказвателна техника на света, нещата ще се получат.

Сега, след трейлъра, допълнително масло в огъня на интереса ни към филма добави и първият плакат на филма, представен от IMPAwards, който въпреки че е доста конкретен, успява да повдигне и доста въпроси.

Трима гимназисти правят невероятно откритие, което им дава специални сили, отвъд тяхното разбиране. Докато те се учат да използват способностите си, животът им излиза от релси и тяхната тъмна страна взима контрол.

Режисьор на „Chronicle” е кино дебютантът Джош Транк (снимал е няколко епизода на телевизионния сериал „The Kill Point”), сценарият е дело на Макс Ландис (синът на Джон Ландис, когото сме засичали покрай новия Франкенщайн), а в ролите са Майкъл Б. Джордан, Алекс Ръсел и Дейн ДеХаан.

Премиерата е 3 февруари 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *