Арнолд Шварценегер

В случай, че не сте разбрали, зомбитата са новите извънземни! Въпреки че това не е един от най-успешните във финансово отношение хорър поджанрове, успехът на „Живите мъртви” и вървящия в момента по екраните „Z-та световна война”, който бележи наистина отлични приходи, са достатъчна гаранция, че подобни заглавия ще присъстват във филмовия ландшафт още дълго време и тепърва ще виждаме интересни проекти.

Един такъв интересен проект е „Maggie”, който е по сценарий (част от Черния списък за 2011-та) на Джон Скот 3, в който, според Variety, главната роля ще се изпълнява от не кой да е, а от самия Арнолд Шварценегер. Покрай новината за евентуалното му участие в римейка на „The Toxic Avenger” споделихме, че предпочитаме да го виждаме в нови (и нетипични) роли, вместо да се опитва да се върне към екшън образите, който го направиха легенда, и по всичко изглежда, че той точно това и прави.

Ако всичко се нареди както трябва – от толкова много възможни проекти все нещо трябва да се разпадне (няма как иначе) – австрийският дъб ще влезе в ролята на глава на фермерско семейство, което помага на най-голямата дъщеря да се пребори с опасна инфекция, като не подозират, че тя бавно се превръща в жадно за жива плът зомби.

Режисьор на „Maggie” ще бъде дебютантът Хенри Хобсън, който е работил по дизайна на кредитите на няколко големи холивудски продукции, сред които предстоящия „The Lone Ranger”, „Снежанка и ловецът”, „Робин Худ”, Ранго”, „Нещото”, „Нощта на ужасите” и което е по-интересното, по споменатия по-горе сериал „Живите мъртви”. Идеята е снимките на филма да започнат тази есен, преди Арни да се отдаде на „Expendables 3” и „Терминатор 5”. Ще се ослушваме за подробности.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ako gelaete da zombqsvate – zombita …predlagam vi da byde na ostrov .–..za transporta otgovarqm az ….Siana ot burgas.