Арнолд

Колкото и да не ни се иска да признаем, Арнолд Шварценегер вече не е това, което беше – доказателство е „Последната битка”, който трябваше отново да го изстреля на върха на екшън пирамидата, но вместо това го хвърли на дъното – и ще е по-добре за всички да приеме факта, че вече е застаряващ чичак, а не напращяла от живот планина от мускули и чар, способна да сгази всеки и всичко.

Което ще рече, да не опитва да се напъха в емблематичните си роли от миналото, като „Терминатор” и „Конан”, а да подбира бъдещите си проекти спрямо сегашното си положение. Да бъде по-комедийно ориентиран, отколкото екшън – отдавна планираното продължението на „Близнаци” би било чудесен избор. Е, изглежда, че той точно това и прави, защото онзи ден в интернет се появи информация, че Арнолд ще участва в римейка на класиката на „Troma” „The Toxic Avenger”.

Той  ще се превъплъти в ролята на “The Exterminator” (схващате ли „хитринката”?), бивш агент от специалните служби, който тренира Токси да използва силите си, за да върши добри дела. Двамата се изправят срещу набиращата все по-голяма сила заплаха, създадена от замърсяването и самите замърсители.

Въпреки че този „семейно ориентиран” римейк, който ненавиждаме от ден първи, ни е трън в очите, не можем да не признаем, че изборът на Арни е изключително интересен и смятаме, че той перфектно ще се впише във филма, стига разбира се, Акива Голдсман и режисьорът Стийв Пинк да запазят поне малка част от атмосферата и стила на оригинала.

Засега няма други подробности около филма – нищо не се чува и за участието на Джон Траволта, за което научихме миналата година, но ако Шварценегер наистина подпише, очакваме нещата да се развият бързичко.

Що се касае до непосредствените проекти на Арнолд, предстои ни да го видим в „Ten” на Дейвид Ейър и „Escape Plan” (доскоро известен като „The Tomb”), където отново си партнира със Сталоун. Надяваме се тези два филма да са по-успешни от „Последната битка”.

За финал вижте и следното видео, посветено на YouTube Comedy Week:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

    1. Дринов наистина е като Спайди – обича да носи прилепнало трико и от ръцете му виси бяла субстанция.

    2. Още в училище беше много пластичен 😀

  1. Да миксираш Terminator и Harlem Shake си е доста гадно. Откъдето и да го погледнеш.