Грамър, който тази седмица беше обявен за основния злодей

Отдавна не сме писали за „Трансофрмърс 4” и като че ли последното, което сметнахме за нужно да отбележим, беше участието на Марк Уолбърг в главната роля. Оттогава се появиха доста подробности в нета, но все не ни се струваха чак толкова вълнуващи. Присъединяването на Келси Грамър обаче натежа и в крайна сметка решихме, че си заслужава да драснем една бърза новина с всички новости, които сме пропуснали и които са се насъбрали досега около проекта, в който Майкъл Бей обещава „нов дизайн на всичко”.

Започваме с Грамър, който тази седмица беше обявен за основния злодей – човек, а не просто глас на десептикон, Грамър ще играе агент на контра-разузнаването на име Харолд Атинджър. Да се надяваме, че този път става дума за истински злодей, не нещо от рода на Франсис Макдормънд.

Грамър е най-новото допълнение към актьорския състав, който засега включва Уолбърг, Станли Тучи (не знаем нищо за ролята му, но четейки синопсиса по-долу, залагаме на учен) и порасналата Никола Пелц, която радва окото в „Bates Motel” и която нямаме нищо против да видим на огромния IMAX екран, пък било то и във филм на Бей. За героинята на Пелц не се знаят подробности, но какво значение има? Важното е, че тя ще е главната женска роля.

Ето го и споменатия синопсис, който не е особено подробен, но поне е официален.

Докато човечеството се опитва да се съвземе след завършека на „Трансформърс 3”, аутоботите и десептиконите са почти изцяло изчезнали от Земята. Група могъщи и гениални бизнесмени и учени се опитват да разкрият тайните на трансформърите и да усъвършенстват технологията, дори отвъд възможностите си да я контролират. Всичко това се случва докато древна и опасна заплаха се насочва към планетата. Така започва епично приключение и битка между добро и зло, свобода и поробване.

И последната засега информация – част от „Трансформърс 4” ще се снима в Китай с участието на сериозен брой местни актьори, което не е никак изненадващо, имайки предвид съвременното географско разпределение на боксофис приходите, както и финансовата подкрепа, което китайските студия предоставят, но поне даде шанс на Бей да ни напомни, че той и неговите филми са безобразно популярни в Китай, дори в сравнение с успехите му в САЩ.

Няма да правим прогнози за представянето на филма в родния боксофис – премиерата е 27 юни 2014, тогава всичко ще стане ясно.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Само в Китай ще си избият бюджета , за маркетинга не съм сигурен , но и това е много 😀