„Picturehouse” представиха първата снимка от доста очаквания от нас „Metallica Through the Never” на Нимрод Антал, която визуално потвърждава, че филмът няма да е поредният типичен 3D концерт, с какъвто разполага всяка втора група.

Според Дейн ДеХаан, който изпълнява главната роля във филма – тази на млад член на екипа на „Metallica”, чиито свят се обръща с главата надолу, след като е изпратен на спешна мисия, докато групата изнася вдъхновяващ концерт пред препълнен стадион – филмът представлява: „a concert movie meets „The Wall” meets „Metallica”.

Ние сме далеч от мисълта, че „Metallica Through the Never” може да се доближи по какъвто и да е начин до „Стената”, който е един от най-любимите ни филми на всички времена, но приветстваме горещо опита за осъществяването на подобен различен проект и сме изключително щастливи, че става дума за любима наша група, каквато е „Metallica”, а не за някоя тийнейджърска бозица.

Вижте първата снимка от филма, на която ДеХаан е в центъра на „събитията”. Какво точно е тяхното естество – дали е резултатът от концерта или са някакви несвързани размирици не е ясно, но определено изглежда любопитно.

Metallica Through the Never - Дейн ДеХаан

Премиерата на „Metallica Through the Never” ще бъде на 27 септември 2013 в IMAX и на 4 октомври в обикновените киносалони.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *