Дейн ДеХаан

Тъкмо се чудихме какво се случва с „Metallica Through the Never” на Нимрод Антал, за който ви съобщихме в началото на март миналата година. Да не повярва човек, филмът не е спрян и дори си има премиерна дата – 9 август 2013. Или поне така твърди официално прессъобщение, разпространено преди няколко дни от „Picturehouse”, които се завръщат на пазара, след като през 2008 дейността им бе прекратена в следствие на сливането на „Warner” с „New Line”.

Освен това, в прессъобщението се казва още, че във филма ще видим наскоро избрания за ролята на Хари Озборн в „Невероятният Спайдър-мен 2Дейн ДеХаан („Chronicle”, „Lawless”). Той ще играе млад член на екипа на групата, чиито свят се обръща с главата надолу, след като е изпратен на спешна мисия, докато „Metallica” изнасят вдъхновяващ (че как иначе?) концерт пред препълнен стадион.

Това потвърждава първоначалната информация, че във филма ще има някакво художествено повествование, и поразсейва притесненията ни, че „Metallica Through the Never” ще бъде поредният обикновен 3D концерт. Честно казано, адски сме любопитни да видим какво се е получило.

Още веднъж, премиерата н филма е 9 август 2013. Надяваме се да го видим и у нас!

http://www.youtube.com/watch?v=bqfk3iwbO-g

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *