Време е за нова порция рекламни ъпдейти на Делторовия „железен млат и кървав топор” –  още известен като „the finest fucking monsters ever committed to screen” срещу „huge motherfuckin’ robots” – „Pacific Rim”, който очакваме с повече от голям интерес.

Последните новости включват:банер, промотиращ нов Аpp, който ви позволява да си направите свой собствен Джагър, използвайки частите на „Cherno Alpha”, „Striker Eureka” и „Gipsy Danger”; няколко не особено интересни „character” визии; превю на комиксовата предистория на филма „Pacific Rim: Tales From Year Zero”; както и корицата на книгата „The Pacific Rim: Man, Machines & Monsters”, която ще съдържа информация за чудовищата (и за двата вида), концептуални рисунки и любопитни подробности около създаването на филма.

„Аpp” Банер

„Character” визии

„The Pacific Rim: Man, Machines & Monsters”

И за финал ето и споменатия комикс, който ще разкрие историята на първата среща на хората с чудовищата Кайджу, както и на създаването на първите Джагъри.

„Pacific Rim: Tales From Year Zero”

След като легиони чудовищни създания, наречени Кайджу, започват да изплуват от морето, на Земята се отприщва дългогодишна война, която отнема живота на милиони и заплашва да изчерпи всички ресурси на планетата. За да се пребори с безмилостните чудовища, човечеството разработва огромни роботи, наречени Йегъри, управлявани едновременно от двама пилоти, чиито умове са свързани. Но дори и роботите се оказват недостоен противник за неуморимите Кайджу и последният шанс на човечеството е остарял и захвърлен Йегър, управляван от бивш пилот и новата му партньорка, която няма никакъв опит.

Pacific Rim” („Огненият пръстен”) е режисиран от Гийермо дел Торо, а в главните роли ще видим Идрис Елба, Чарли Хънам, Ринко Кикучи, Чарли Дей, Клифтън Колинс-син и Рон Пърлман.

Премиерата е 12 юли 2013.

Повече подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *