Джесика Бийл от проваления „Nailed”

По принцип най-малко обичаме да пишем новини за несъществуващи или разпаднали се проекти, а понякога направо пропускаме с идеята защо да се мъчим какво щеше да е или какво би могло, ама няма… Случаят с „Nailed” обаче е малко по-различен от повечето проблемни проекти и със сигурност е доста по-завързан от обичайното дръпване на шалтера. При това все още има някакъв миниатюрен шанс някога да видим завършения филм, затова решихме да ви запознаем с него. Разбира се, участието на една от любимките ни, Джесика Бийл, която присъства на повечето снимки по-долу, също не е без значение.

Снимките на „Nailed” започват през 2008, след като Дейвид О. Ръсел е събрал доста приятен актьорски екип – Джесика Бийл, Джейк Джиленхол, Катрин Кийнър, Трейси Морган и Джеймс Марсдън. Проблемите започват почти веднага и се въртят основно около съмнителното финансиране. След като снимачният екип спира продукцията на няколко пъти в очакване на заплати, снимките окончателно приключват един преди планирания край. След това недовършеният филм става собственост на нови продуценти, които обаче не успяват да се разберат с Ръсел. Въпреки това решават да довършат филма без неговото участие и пролетта на 2011 завършват първия му вариант. И оттогава насам, тишина.

Сега обаче се носят слухове, че „Nailed” се очаква по кината към края на годината и покрай… потенциалната предстояща премиера виждаме и няколко снимки от филма, най-вече на Джесика Бийл, която е в ролята на малко странната сервитьорка Алис, която случайно е застреляна в главата с пирон. В желанието си да се бори за правата на „странно наранените”, Алис заминава за Вашингтон, където се среща с подъл политик (Джиленхол), който се възползва от нея политически и сексуално. Какво се случва след това ще разберем, ако филмът действително се завърти по екраните (които и да е екрани).

Имайте предвид, че в последния ден от снимките, който така и не се е осъществил, Ръсел е трябвало да снима така важната сцена с пирона, която всъщност е завръзката на историята. Дали ще я снимат допълнително, дали ще я има въобще, дали филмът ще го има? Ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *