Шест нови постера гледат с лустросани, цветни погледи – към времето, към историята и… само две от дамите са се втренчили в зрителите. „Великият Гетсби” ще изпълни всички предписания за „влизане в епоха” – не, че съм се съмнявала, но и поредните визии, рекламиращи филма, го доказват. Този път залогът е върху близки планове, специални цветови акценти и много, ама много фотошопно действие в стил „Арт Деко”.

Тъй като вече нееднократно съм се възмущавала от избора на Кери Мълиган, редно е да споделя, че в тази селекция тя изглежда най-естествена. Имам чувството, че Баз Лурман (или по-скоро „криейтив” екипа на рекламната кампания на филма му) този път е решил да се изгаври с мъжките образи – то не беше начумерения Джоуел Еджъртън, проникновения Тоби Магуайър и най-вече разсърдения Леонардо ДиКаприо. Ако не бях подготвена – а и вие сте от новините ни до момента – само тези плакати надали щяха да ме провокират за „Великият Гетсби”. Ето шестте образа – в близък план.

Слава богу, плакатите стигат до нас в компанията и на две нови телевизионни реклами, които изглеждат чудесно.

Режисьор на „Великият Гетсби” е Баз Лурман, ролите са поверени на Леонардо ДиКаприо (Джей Гетсби), Тоби Магуайър (Ник Карауей), Джоуел Еджертън (Том Бюканън), Кери Мълиган (Дейзи Бюканън), Айла Фишър (Мъртъл Уилсън), Джейсън Кларк (Джордж Уилсън) и др.

Филмът ще се появи в (специално) избрани киносалони на 10 май, а дали след това ще бъде официалната му премиера в Кан – предстои да узнаем…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Даа, определено дразни фотошопа. Много неестествено изглежда всичко. Филмът с Редфорд си е доста добър. Ще го видим и тоз..