The Counselor” е (меко казано) един от най-очакваните филми за годината и няма как да е другояче, при положение, че зад филма стоят Ридли Скот и големият Кормак МакКарти, който изпълнява ролята на сценарист, а в ролите са Майкъл Фасбендър, Хавиер Бардем и Брад Пит – имена, пред които нито един истински фен на киното не може да остане равнодушен.

След като методично проследихме развитието на проекта от самото му начало, най-накрая дойде време да видим и първите кадри от филма, които идват под формата на кратък тийзър трейлър. Вижте!

Е, не, това вече е подигравка! Визираме прическата на Хавиер Бардем. Имаме чувството, че нарочно го правят – канят го за роли, само за да се изгаврят с косата му, за да спазят появилата се напоследък традиция. Така ще вземем да забравим, че той всъщност е отличен актьор.

И като казахме актьори, когато в началото на май стана ясно, че Камерън Диас ще се присъедини към впечатляващия актьорски състав на филма, споделихме, че това ни е първото разочарование във връзка с проекта, но сме сигурни, че под вещото ръководство на Скот и МакКарти, тя ще направи едно от най-добрите си изпълнения до момента. Е, на базата на този тийзър (нищо че я виждаме само за секунди, при това без да говори) оставаме с впечатлението, че не сме грешили в предположението си.

Иначе, след „The Wolf of Wall Street” на Мартин Скорсезе, това е вторият трейлър на супер очакван от нас филм, който силно ни напомня на Майкъл Бей – има доста от неговия лъскав визуален стил. Направо да се неначуди човек. Разбира се, Ридли Скот има доста сериозен рекламен бекграунд и не бихме казали, че подобна визия идва като гръм от ясно небе. Въпросът е, че не очаквахме това, а нещо по-мрачничко. Но няма значение, защото това, което виждаме, ни харесва адски много.

Така, на този етап, нямаме абсолютно никакви забележки и притеснения за филма и просто нямаме търпение да го гледаме в кината – сигурни сме, че ще е един от най-добрите за годината.

Режисьор на „The Counselor” е Ридли Скот, сценарият е дело на Кормак МакКарти, а в ролите са Майкъл Фасбендър, Хавиер Бардем, Брад Пит, Пенелопе Крус, Камерен Диас, Натали Дормер, Дийн Норис, Роузи Перес, Джон Легуизамо, Бруно Ганц, Горан Вишнич и др.

Премиерата е 25 октомври.

Update: Вижте и първите официални снимки от филма.

The Counselor

The Counselor

The Counselor

The Counselor

The Counselor

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *