Към края на миналата година видяхме първите снимки от снимачната площадка на „The Young & Prodigious Spivet”, а сега виждаме и първите кадри от самия 3D филм. На тях освен главния ни герой, „12-годишен картограф, който прекосява Америка скрит в товарен влак”, виждаме и Хелена Бонам Картър и Джуди Дейвис, които – макар и да изглеждат точно като самите себе си в който и да е проект – без съмнение ще са страхотни в съответните си роли. Същото се отнася и за останалите актьори, сред които са Доминик Пиньон и Кати Бейтс, но тях все още не сме имали шанс да видим.

The Young & Prodigious Spivet

The Young & Prodigious Spivet

The Young & Prodigious Spivet

The Young & Prodigious Spivet

Единственото, което малко ни смущава в снимките, е Кайл Катлет в главната роля – той участва в безумно смотания „The Following”, за който някога имахме надежди, че може да е поне гледаем. Не ни е особено комфортно да свързваме точно този сериал с филм на Жьоне, но момчето има изключително разпознаваема физиономия, а и с точно този поглед гледа в „The Following”, докато възрастните около него вършат абсурдни тъпотии. Разбира се, не изпитване абсолютно никакви притеснения, че двата проекта ще имат и други допирни точки.

Още веднъж, режисьор на „The Young & Prodigious Spivet” е Жан-Пиер Жьоне, а сред актьорите са Хелена Бонам Картър, Калъм Кийт Рени, Джуди Дейвис, Кати Бейтс, Доминик Пиньон, както и малкия Кайл Катлет в главната роля. Филмът се чака по кината октомври 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *