The Bling Ring

What did Lindsay say?

Досега всички реклами на „The Bling Ring” на София Копола, които ви представихме, общо взето бяха извинение, за да пуснем няколко снимки на Ема Уотсън и да отбележим колко много е пораснала, но сега, само няколко дни след като стана ясно, че филмът ще дебютира на тазгодишния фестивал в Кан, получаваме нов трейлър, който разкрива доста подробности около историята и показва, че притесненията ни, че Копола прекалено е залитнала към нещо в стил „Spring Breakers” и по този начин е изневерила и на нас и на  себе си, не са били съвсем основателни. Това, което виждаме, е различно от предишните ѝ филми, но не чак толкова. Пък и е хубаво един режисьор да се развива.

The Bling Ring” разказва истинската история на група тийнейджъри, които в рамките на 2008-2009 година проникват в къщите на известни и богати личности като Парис Хилтън, Линдзи Лохан, Орландо Блум и Меган Фокс и отмъкват дрехи, бижута и всякакви други дребни предмети на обща стойност над 3 милиона.

Режисьор е София Копола, а в ролите са Ема Уотсън, Таиса Фармига, Лесли Ман, Израел Броусард, Кейти Чанг, Клеър Джулиен и др.

Премиерата е 14 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *