Най-накрая „Warner Bros.” разпространиха трейлър на „The Hangover Part III” („Ергенският запой – Част III”), който разкрива малко повече подробности от сюжета на филма. Досега в този департамент имаше доста неизвестни, в следствие на което изпитвахме известни съмнения, че въпреки обещанията, филмът няма да се различава чак толкова много от първите два, но сега вече можем да се поуспокоим малко.

А историята е следната: след смъртта на баща му Алън (Зак Галифанакис) окончателно губи връзка с реалността и Стю (Ед Хелмс), Фил (Брадли Купър) и Дъг (Джъстин Барта) се наемат да го заведат в психиатрична клиника. По пътя  обаче те са нападнати от мистериозен мъж (Джон Гудман), който отвлича Дъг и принуждава „The Wolfpack” да открият мистър Чоу (Кен Джонг), който е откраднал от него 21 милиона долара.

http://www.youtube.com/watch?v=FlNGXOs_vSM

Има един-два смешни момента и след като отхвърлихме притесненията, че отново ще гледаме същия филм, имаме надежди, че този път ще се позабавляваме. Вярно е, че шансовете не са много големи, но нищо не пречи да се надяваме.

Вижте и два нови постера на Фил и Алън – останалите, включващи Стю, Чоу и героя на Гудман, може да откриете в предишната ни новина, – както и един общ, на който Стю, не много изненадващо, липсва.

Режисьор на „The Hangover Part III” е Тод Филипс, а в ролите са оригиналната компания Брадли Купър, Ед Хелмс, Зак Галифанакис и Джъстин Барта, както и Кен Джонг, Хедър Греъм, Джейми Чънг, Джилиън Вигман, Саша Барези, Джон Гудман, Майк Епс и Мелиса Макарти.

Премиерата е 24 май 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *