Първият трейлър на „The Hangover Part III” („Ергенският запой – Част III” доскоро известен и като „Прощалният ергенски запой”) успя да ни превърне от убедени скептици в умерени оптимисти, но въпреки това все още имаме едно на ум, що се касае тази (ужким) последна част от алкохолните (и наркотични) изстъпления и несгоди на „Тhe Wolfpack”. А причината за това е, че все още не сме съвсем убедени, че филмът ще е достатъчно различен като структура и история от предишните два.

Сега имаме възможност да видим един нов международен трейлър и първия телевизионен спот на филма, на които разчитахме да внесат малко повече яснота по въпроса, но уви случаят не е такъв – общо взето представляват премонтиран вариант на първия трейлър и следователно не разкриват никаква нова информация за сюжета. Въпреки това, хвърлете им едно око, особено ако сте фенове на поредицата.

http://www.youtube.com/watch?&v=6zE3RCwZr0I

Вижте и три нови плаката, сред които е Джон Гудман като главния злодей.

Режисьор на „The Hangover Part III” е Тод Филипс, а в ролите са оригиналната компания Брадли Купър, Ед Хелмс, Зак Галифанакис и Джъстин Барта, както и Кен Джонг, Хедър Греъм, Джейми Чънг, Джилиън Вигман, Саша Барези, Джон Гудман, Майк Епс и Мелиса Макарти.

Премиерата е 24 май 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *