Рафи Касиди

Както може би знаете, следим внимателно развитието около „Tomorrowland” на Брад Бърд, въпреки че ако трябва да сме напълно обективни, кой знае какво развитие всъщност няма. За сметка на това и малкото, което знаем, звучи супер интересно и обещаващо и просто нямаме търпение да видим какво ще се получи в крайна сметка.

Най-новата подробност, която решихме, че си заслужава да споделим съвсем набързо, е кастинг допълнение – Рафи Касиди, която играе малката Снежанка в „Снежанка и ловецът” и малката Анджелик в „Тъмни сенки”, най-накрая получава истинска, самостоятелна роля в голям филм. Тя запълва една от двете по-любопитни роли, които останаха след (все още непотвърденото) наемане на Джордж Клуни и Хю Лори (в ролята на антагониста). За малко повече яснота вижте определението на филма, което засега служи за най-общ сюжет, макар да не е потвърден и най-вероятно е доста далеч от финален:

Тийнейджърка, гений на средна възраст (който е бил изхвърлен от „Tomorrowland”) и предпубертетно момиче-робот се опитват да разберат какво се е случило със съществуващия в алтернативно измерение „Tomorrowland”, за да могат да спасят Земята.

Касиди ще е в ролята на робота, който THR описват по следния начин: „Робот с външността на младо момиче, който съществува от десетилетия. Важна подробност – тя знае няколко бойни изкуства. Също така се познава с героя на Клуни, който е огорчен от живота изобретател”. Не е ясно обаче дали е нейният изобретател или не.

Това означава (ако действително можем да се доверим на по-горното описание), че остава още един важен герой – тийнейджърката Кейси, която засега или не е избрана, или просто не е обявена. Ще ви държим в течение.

Tomorrowland” се очаква по кината 19 декември 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *