Бил Мъри е гигант и е сред най-любимите ни актьори на всички времена. Както знаете, той е цар на комедиите (и импровизациите), но и драматичните роли не са му чужди. Едни от най-добрите му превъплъщения обаче са някъде по средата, а най-новата му роля обещава да бъде точно такава. Става въпрос за филма „Hyde Park On Hudson” на режисьора Роджър Мичъл („Нотинг Хил”, „Сутрешен блок”) и сценариста Ричард Неслсън, в който Мъри изпълнява ролята на американския президент Франклин Делано Рузвелт.

Историята, която разказва филмът, не е от най-типичните. Действието се развива в един уикенд през 1939 година, когато британското кралско семейство гостува в дома на Рузвелт и се фокусира върху любовните взаимоотношенията на президента с братовчедка му Маргарет Стъкли.

Сега благодарение на Focus Features можем да видим няколко обещаващи снимки от филма.

„Hyde Park On Hudson” - Бил Мъри

„Hyde Park On Hudson” - Бил Мъри

„Hyde Park On Hudson” - Бил Мъри

„Hyde Park On Hudson” - Бил Мъри и Лора Лини

„Hyde Park On Hudson” - Лора Лини, Бил Мъри и Оливия Уилямс

„Hyde Park On Hudson” - Оливия Уилямс, Лора Лини и Бил Мъри

„Hyde Park On Hudson” -  Бил Мъри и Самюъл Уест

„Hyde Park On Hudson”

Освен Бил Мъри като Рузвелт, в ролите ще видим Оливия Уилямс като Елинор Рузвелт, Лора Лини като Маргарет Стъкли и Самюъл Уест и Оливия Колман като крал Джордж и кралица Елизабет.

Премиерата на „Hyde Park On Hudson” е чак през декември. Надяваме се това да означава, че филмът ще има някакви достойни за „Оскар” качества – извън тези на Мъри, за които сме сигурни!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *