Втора фаза на „Marvel”

Началото на Втората кино-фаза на „Marvel” е съвсем скоро (премиерата на „Железният човек 3”), а както знаете тя включва още няколко изключително „geek-friendly” заглавия: „Captain America: The Winter Soldier”, „Thor: The Dark World”, „Guardians of the Galaxy” и разбира се, „Отмъстителите 2”, за който вече имаме официална премиерна дата.

С излизането на „Marvel Cinematic Universe: Phase One – Avengers Assembled” Blu-ray бокс-сет, който включва 6 филма на общо 10 диска, в нета се появиха кадри от няколко от бонус материалите и решихме да ви ги представим, най-вече защото адски си падаме по „concept art”, дори когато има опасност да не влезе във филма по никакъв начин.

Снимките по-долу включват кадри от снимачната площадка на „Thor: The Dark World”, както и скици от „Captain America: The Winter Soldier”, но на нас повече ни допадат рисунките от „Guardians of the Galaxy”, който изглежда все по-мащабен и як с всяка нова подробност, която виждаме или научаваме.

И разбира се, не на последно място – в никакъв случай! – е „Ant-Man” на Едгар Райт, за който е абсурдно рано да искаме нещо повече от „concept art” (той ще е част от Третата фаза на „Marvel”), но се радваме да видим кадри от прословутия тест клип, за който вече сме споменавали.

Към всички тези снимки върви и клип, който за съжаление постоянно изчезва от всеки линк, но ако го намерите някъде, сигнализирайте и ще го добавим.

Отмъстителите 2” се очаква по кината на 1 май 2015, а снимките започват в „Pinewood-Shepperton Studios” в началото на 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. “ Човекът-мравка“ , скоро в кината … от Александра филмс. Как звучи само? “ нямам търпение“.

  2. 🙂
    Може да го оставят „Ант-мен“, като „Спайдър-мен“ или „Батман“.
    Ама както и да го кръстят ще се гледа! 🙂