„Trust Me” на Кларк Грег

Никак не ни се иска да наричаме Кларк Грег агент Фил Коулсън („Um, his first name is agent”), но просто няма как да избягаме от това – благодарение на „Marvel” участията си и най-вече на „Отмъстителите”, това е най-известната му роля и повечето зрители го познават точно като най-добия агент на „S.H.I.E.L.D.”. Но освен че работи като актьор от доста години, Грег също така е сценарист на „What Lies Beneath”, както и на екранизацията на романа на Чък Поланик „Choke”, на която е и режисьор. А в най-новия си филм „Trust Me” се изявява и в трите си професии.

Trust Me” е историята на бивш актьор, който вече работи като агент и се опитва да сключи сделка с бъдеща звезда, при да го изпревари вечната му конкуренция. Грег е в главната роля, а за наше най-голямо удоволствие, в ролята на противника му е Сам Рокуел, с който Грег вече работи в гореспоменатия „Choke”. Освен официалния синопсис, който можете да видите най-долу, засега единственият ни поглед към филма е ето този доста дълъг, но приятен клип, в който героят на Грег се опитва да убеди тийн-актрисата и нейния мнителен баща, че точно той е идеалният агент за нея. За съжаление, Сам Рокуел няма поява в точно този момент, но все пак се споменава…

http://www.youtube.com/watch?v=mBSrmCaIcco

Trust Me” е трогателен и смешен neo-noir филм за агента на деца актьори (и бивша млада звезда) Хауърд Холоуей (Кларк Грег), който години наред губи най-талантливите си клиенти заради по-успешния му колега Алдо Шоклий (Сам Рокуел). Един ден Хауърд се среща с талантливата 13-годишна Лидия (Саксън Шарбино), която все още си няма агент, но всеки момент ще се уреди с главната роля в бъдещ хит в стил поредицата „Здрач”. Хауърд е готов на всичко, за да сключи тази така важна сделка и да превърне новата си клиентка в звезда, но за целта трябва да се пребори с вечно пияния ѝ и агресивен баща (Пол Спаркс), непрестанните опити на Алдо да я открадне и враждебното отношение на кастинг директорка (Алисън Джани) и мега продуцент (Фелисите Хофман), които не могат да го понасят. На всичкото отгоре, колкото по-близко е Хауърд до холивудската си мечта, толкова по-сигурен е, че невинната млада актриса не е точно това, за което се представя.

Режисьор и сценарист на „Trust Me” е Кларк Грег, който изпълнява и главната роля. Освен него, във филма ще видим още Сам Рокуел, Алисън Джани, Фелисити Хъфман, Саксън Шарбино, Пол Спаркс, Аманда Пийт, Моли Шанън и Уилям Х. Мейси.

Премиерата на „Trust Me” беше все още продължаващия „Tribeca Film Festival”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *