Един от най-големите недостатъци (ако не и най-големият) на „Поредният ергенски запой” е, че беше тотално повторение на първия филм и въпреки че имаше един-два смешни момента, цялостното усещане, което създаваше, беше като за мързелив и неоригинален „cash grab”, в който всички замесени минават на инерция. Поради тази причина отношението ни към „The Hangover Part III” („Прощалният ергенски запой”), не беше особено добро, въпреки обещанията на Тод Филипс, че този път сюжетната структура ще бъде съвсем различна.

Сега имаме възможност да видим първия трейлър на филма, който поне привидно потвърждава думите на Филипс (заедно с тези, че Алън ще е в центъра на историята), което определено е плюс, макар че липсата на Джъстин Барта в по-голямата част от кадрите буди известно съмнение.

http://www.youtube.com/watch?v=5XbnEQKtHLU

Горкото жирафче! И как само дръпна ушета… Колкото и да е тъжно обаче трябва да признаем, че сцената си е доста забавна. Тя и моментът с близалката и Мелиса Макарти са най-смешното нещо в целия трейлър. Всичко останало изглежда като излязло по-скоро от екшън филм, отколкото от комедия. Но това не ни притеснява, сигурни сме, че във филма ще има доста смешни моменти и се радваме, че не са изпльоскали всичко още в първия трейлър.

Признаваме, че вече не се определяме като убедени скептици, а по-скоро като умерени оптимисти. Не очакваме много, но смятаме, че има възможност да се позабавляваме.

Режисьор на „The Hangover Part III” е Тод Филипс, а в ролите са оригиналната компания Брадли Купър, Ед Хелмс, Зак Галифанакис и Джъстин Барта, както и Кен Джонг, Хедър Греъм, Джейми Чънг, Джилиън Вигман, Саша Барези, Джон Гудман, Майк Епс и Мелиса Макарти.

Премиерата е 24 май 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. @legrandelf
    дааа, точно така гледах и двата и смея да твърдя, че това е единствения познат и нормален начин:)))