Преди известно време видяхме два постера на „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“, които получиха всички фенове, присъствали на IMAX събитието, на което бе представен първият трейлър на филма. Плакатите бяха портрети на Батман и Супермен, но не успяхме да разгледаме двамата герои добре, тъй като лицата им бяха „вандализирани” (не особено оригинална, но в случая работеща концепция) от привържениците на противниковия отбор.

Сега получаваме възможност да видим постера на Батман в пълнота, а заедно с него изтече и още един вариант – цветен и в по-общ план, даващ доста по-добра представа за костюма. Очакваме скоро време да видим същото нещо и за Супермен.

плакат

плакат

Режисьор на „Батман срещу Супермен“ („Batman v Superman: Dawn of Justice”) е Зак Снайдър, а в ролите са Хенри Кавил (Супермен), Бен Афлек (Батман), Джеси Айзенбърг (Лекс Лутър), Гал Гадот (Жената чудо), Рей Фишър (Киборг), Джереми Айрънс (Алфред), Даян Лейн (Марта Кент), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Лорънс Фишбърн (Пери Уайт), Джейсън Момоа (Аквамен), Тао Окамото (Мърси Грейвс), Холи Хънтър, Скут МакНейри и Калън Мълви.

Премиерата е 25 март 2016.

Трейлърът и допълнителни подробности за филма може да видите в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

26 Comments

  1. на мен ми допада визията от игрите, все едно не носи костюм, а броня, както и Deatstrouke, бяха барнати много яко

  2. Т`ва сега вече е Батман.
    На Нолан беше все едно гледаш последен модел Ферари (Не че беше лош).

  3. Различен подход просто. Този е екшън ориентиран. Ще пада здрав тупаник и законите на физиката ще бъдат често пренебрегвани.

  4. сори ама ми е мн забавно
    ако случайно не усещаме колко е лош БатФлек то маската се намесва – с бръчки над очите тип „е са мн се ядосах“

  5. Костюмът е добър. А и в трейлърите изглеждаше чудовищно. Ама това лого…

  6. И костюмът и логото са от The Dark Knight Returns и се водят за класика. 🙂
    Първоначално и мен ме подразни бръчката, но ако не се лъжа маската е кожена – мека, а не твърда като предишните Батмани – и има логика да си личат гримасите.

  7. Обаче видимо яко е блъскал в залата
    е, и боцкал стероидчета …

  8. Още в Gone Girl си личеше, че е налял. А аз скоро си припомних „Добрият Уил Хънтинг“, където с Деймън са ебаси пуберите.

  9. @Bobby, „приятелю“, това е идеята. Персонажът Брус Уейн/Батман е представен като човек, чийто родители са убити докато той е малко дете. Ти какво искаш, да е усмихнат ли? Сори, както казваш ти, ама това е визията на Батман.

  10. Като стана дума за Уил Смит, ето снимка от снимачната площадка на „Самоубийствен отряд“ https://www.facebook.com/UniversoDC/photos/a.177126485670078.39385.176085985774128/836434123072641/?type=1&theater

    Явно слуховете за Детстроук ще се окажат верни, както и тези за Батман, защото вече имаме няколко снимки на Бен Афлек в Торонто, на които ясно си личи, че е в ролята на Брус Уейн. Ето я и последната:

    http://batman-news.com/2015/04/30/ben-affleck-got-caught-as-batman-on-set-of-suicide-squad-photos/

  11. Nice. Дано покрай Comic Con пуснат нови официални кадри (може би дори цял трейлър?), макар че събитието в Сан Диего го чакам най-вече заради „Силата се пробужда“.

  12. Btw, Афлек много трябва да се осере за да ме разубеди, че това са най-релевантно екранизираните Батман И Брус Уейн, които съм виждал досега.

  13. Трудно ми е да преценя като игра как ще е, но визуално Бен Афлек Е Батман. Продължавам да съм оптимист. 🙂