След няколко забавни предварителни реклами на „Аз проклетникът 2”, в които любимите на всички миниони (жълтите дребни гадове) кретенясваха до откат, ред е да видим и първия „истински” трейлър на филма, в който най-накрая отново се срещаме с чаровния злодей Гру.

Докато изпълнява новите си задължения на баща, той е отвлечен от АЗЛ („Анти Злодейската Лига”), за да им помогне да се справят с новопоявил се опасен злодей. Явно, разбирането как работи „злия ум” е от първостепенна важност.

http://www.youtube.com/watch?v=HwXbtZXjbVE

Съвсем очаквано, в по-голямата част от най-смешните моменти са замесени слугите (нищо чудно, че им се готви отделен филм), но не бихме казали, че те и само те правят трейлъра. Не че той е нещо специално, даже напротив, дори ни идва малко незадоволителен, но по същия начин се чувствахме и след рекламите на първия филм, пък той се оказа изключително симпатичен и приятен. Пък и тепърва ще ни се разкриват сюжетни елементи, като например кой (или какво) ще е основният злодей, така че очакваме нещата да се подобряват.

Вижте и изключително приятния нов постер на филма, както няколко нови снимки.

Аз проклетникът 2 - плакат

Режисьори на „Аз проклетникът 2” отново са Пиер Кофин и Крис Рено, а ролите в оригинал озвучават Стив Карел, Ал Пачино, Стив Кугън, Кристен Уиг, Ръсел Бранд, Миранда Косгроув и др.

Премиерата е 5 юли 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Защо го няма вече в тейлърите героя на Ал Пачино?! 🙁 Поне за малко да се покаже да го ева! 🙂