Казахме ви, че на хората няма скоро да им писне от малките жълти minions и явно „Universal Pictures” и „Illumination Entertainment” са съгласни с нас, защото представиха първият тийзър трейлър на „Аз, проклетникът 2” и познайте кои са главните участници. Всъщност единствените участници и нищо чудно – филмът все още се рисува и премиерата му е чак 3 юли 2013. Дотогава има време за още доста новини, чисто нови герои и нови гласове, кадри, плакати, трейлъри. Да се надяваме само, че няма да има повече смени по кастинга – все още не сме сигурни дали Хавиер Бардем се е оттеглил, но поне е ясно, че Ал Пачино ще участва.

Предполагаме, че ще е по-яко това тийзърче да се гледа на 3D, но и така си заслужава. Очарователен квартет или поне три четвърти от него…

Ужасна досада! Вече го гледахме десетина пъти и май няма спиране. А ако се чудите защо песента ви звучи познато или просто искате да знаете коя е, винаги услужливият интернет – как сме живели едно време без него?! – ни открехна, че става дума за „Barbara Ann” на „The Beach Boys”.

А сега вижте още един плакат на филма, който не се различава особено от първия тийзър от миналата есен, но както вече стана ясно, колкото повече minions, толкова по-добре, както и краткото филмче „Banana”.

Аз, проклетникът 2 - плакат

http://www.youtube.com/watch?v=BVbA9dDKqyU

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments