По всеобщо мнение последният трейлър, който видяхме от постапокалиптичната екшън-фантастика на Джоузеф Козински и Том Круз „Oblivion”, върши по-добра работа от първия и представя филма в далеч по-добра светлина. Лично за нас това не беше така и общо взето, двете реклами ни зарадваха еднакво. Виж, случаят с най-новия, разпространен от „Universal” трейлър, който може да видите по-долу, е малко по-различен.

Струва ни се, че до момента именно той представя филма по най-добрия начин и въпреки че очакваме „Oblivion” с нетърпение още от момента на обявяването на проекта, сега сме надъхани една идея повече. Вижте.

Изглежда прекрасно. Както и друг път сме коментирали, има мегдан за „препъване” с историята, но лично ние сме склонни да преглътнем едно-две клишета заради любовта към жанра и заради дизайна и цялостната визия. Та ние на „Прометей” простихме поради същите причини, а не ни се вярва този да е по-зле от към сценарни нелогичности. Разбира се, никога не се знае, но в това „ние избираме да вярваме”.

Като допълнение, вижте два нови плаката и галерия със снимки.

Oblivion - плакат

Oblivion - плакат

Oblivion - Том Круз, Олга Куриленко

Oblivion - Том Круз

Oblivion - Том Круз и Морган Фрийман

Oblivion - Морган Фрийман

Oblivion - Андреа Райсбъроу

В едно зашеметяващо бъдеще, в което Земята е неразпознаваемо еволюирала, един мъж се сблъсква с миналото и опитвайки се да спаси човечеството, потегля на епично пътешествие към изкупление.

Джак Харпър (Круз) е един от последните останали на Земята робо-механици. Част от мащабна операция за извличане на последните ресурси на планетата, останали след десетилетия военни действия срещу ужасяващите „Scavs”, мисията на Джак е към края си.

Той живее на хиляди метри над земята и патрулира небето, но животът му рязко се променя след като спасява красива непозната жена, чийто кораб е катастрофирал. Нейното присъствие дава начало на поредица събития, които поставят цялото му познание за света под въпрос, както и съдбата на човечеството в ръцете му.

Режисьор на „Oblivion” е Джоузеф Козински, а в ролите са Том Круз, Николай Костър-Уалдау, Морган Фрийман, Олга Куриленко, Андреа Райсбъроу, Мелиса Лио, Зоуи Бел и др.

Премиерата е 26 април 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Дринов така е ,Джоузеф Козински доколко си спомням беше спе4елил награда за най-добри визуални ефекти за pc игра 2007 год 🙂