Ако случайно сте пропуснали предишната ни новина, посветена на „The Iceman” и не знаете нищо за него, позволете ни да ви го „изрекламираме” с едно изречение. Майкъл Шанън в ролята на Ричард „The Iceman” Куклински – наемен убиец на мафията, който твърди, че е убил между 100 и 250 (в зависимост от източниците) човека в периода 1948-1986, докато през това време успешно се представя за отдаден баща и съпруг.

Това е! Ако сте гледали поне един филм с Шанън, който е може би най-психопатски изглеждащият актьор, работещ в момента (но в същото време и един от най-добрите), значи знаете защо това кратко описание е достатъчна реклама. Вижте и нагледно за какво точно говорим.

Е, няма такава мутра просто – казваме го в най-добрия смисъл на думата. Без никакво съмнение Майкъл Шанън ще е най-доброто нещо във филма, но не е единственият любопитен актьорски елемент – Джеймс Франко, Крис Еванс и особено Дейвид Шуимър, от който тук не виждаме много, също не са за пренебрегване. Всъщност от целия каст само Уинона Райдър не ни радва (тук конкретно), защото определено фалшивее.
Относно филма, на моменти изглежда малко евтинко, но пък историята е страшно любопитна и с удоволствие бихме хвърлили едно око.

Режисьор и сценарист на „The Iceman” е Ариел Вромен („Rx”„Danika”), а в ролите са Майкъл Шанън, Дейвид Шуимър, Рей Лиота, Уинона Райдър, Крис Еванс, Джеймс Франко, Стивън Дорф , Робърт Дейви и др.

Премиерната дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Шанън е психопат номер едно сред актьорите, който не вярва да гледа Bug, обаче този филм не изглежда особено интересен. В добавка – проучих историята на този Куклински и се оказа, че е патологичен лъжец. Човекът прилича на някой от онези тъповати, олигофренни селяни, които размахват моторни триони, докато гонят полуголи момичета из гората, а иначе бил извършил 200 убийства, половината за кеф, другата половина за мафията, включително участвал и в убийството на Джими Хофа. Вече съвсем за тъпи ни взеха с тия филми по „действителни случаи“.