Джейк Джиленхол и Хю Джакман

Тази седмица започнаха снимките на трилъра „Prisoners” с участието на Хю Джакман и Джейк Джиленхол и решихме да използваме повода, за да ви представим проекта, за който досега все не ни оставаше време. Режисьор на филма е канадецът Дени Вилньов , а сюжетът проследява баща, чиято 6-годишна дъщеря е отвлечена, и арогантния полицай, който разследва случая. По-долу можете да видите официалния синопсис.

Prisoners” се готви като проект от доста време (сценарият на Ерън Гузиковски беше в престижния Черен списък), като последно се говореше за Леонардо Дикаприо в главната роля, а преди това се носеха слухове за Крисчън Бейл в ролята на ченгето и Марк Уолбърг в ролята на бащата. Уолбърг все още е част от проекта, но вече само като изпълнителен продуцент.

Ето го и обещания официален синопсис:

На какво сте готови, за да защитите детето си? Келър Доувър (Хю Джакман) се сблъсква с най-ужасния кошмар на всеки родител, когато 6-годишната му дъщеря изчезва, заедно с нейната приятелка Джой. Единствената улика е разнебитено превозно средство, което е било паркирано на улицата. Отговорен за случая е детектив Локи (Джейк Джиленхол), който арестува шофьора Алекс Джоунс (Пол Дейно), но е принуден да го пусне на свобода поради липса на доказателства. Знаейки, че животът на дъщеря му е в опасност, Доувър решава да поеме разследването в свои ръце и е готов на всичко, за да намери отвлечените момичета.

Както вече споменахме, „Prisoners” е трилър на режисьора Дени Вилньов (номинирания за „Оскар” „Incedies”), по сценарий на Ерън Гузиковски („Контрабанда”). Оператор е гениалният Роджър Дийкинс, така че ако не друго, филмът поне ще изглежда страхотно. Трябва да признаем, че и актьорският състав също е доста впечатляващ: Джакман, Джиленхол, Пол Дейно, Мария Бело, Терънс Хауърд, Вайола Дейвис и Мелиса Лио.

Премиерата на „Prisoners” е 20 септември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Баща, който ще спасява отвлечената си дъщеря? Звучи супер оригинално, скоро не сме гледали филм с подобен сюжет. 😀 😀

  2. „Prisoners“ се оказа ебати върховното изживяване, само изчаквам да застудее времето и си го пускам за припомняне обезателно.