Напоследък, покрай трейлърската Super Bowl експлозия и развитията около филмовата вселена на „Star Wars”, сме се отдали здраво на комерса и имахме нужда да дадем леко назад и да погледнем към нещо по-различно, далеч по-спокойно и стойностно, затова се възползваме от случая да ви представим трейлъра на „Like Someone in Love” на големия Аббас Киаростами.

Филмът (от който вече сме виждали един тийзър трейлър) разказва за възрастен професор и срещата му с млада жена, която изкарва прехраната си като „нощен ескорт”. Момичето, което е изпратено при професора от негов бивш студент, открива, че възрастният човек не се интересува от секс, а иска да споделят питие и да си поговорят. Нощта за двамата минава неусетно, но на сутринта трябва да се изправят срещу ужасно ревнивия приятел на момичето.

Историята звучи простичко и ясно, но както ще видите, в самия трейлър има доста любопитни неща, които навяват на мисълта, че не е каквато изглежда на пръв поглед.

Like Someone in Love” бе показан на фестивала в Кан миналата година и въпреки че не се окичи с хвалебствията, заобикалящи предишни филми на Киаростами, все пак получи доста добри ревюта.

Американската премиера на филма е 15 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *