Премиерата на „Железният човек 3” наближава и бяхме сигурни, че съвсем скоро ще видим поредица от любимите ни „character posters”. Възнамерявахме да почакаме малко и да ги пуснем всички наведнъж, но после се появи плакатът на сър Бен Кингсли и преценихме, че той заслужава новина, отделно от Робърт Дауни и неговия Тони Старк.

Освен плаката, представен от Empire, по-долу можете да видите и малко по-обшия план на Кингсли, на който се вижда по-ясно военно-източната обстановка, както и на какво точно си е подпрял крака Мандарина…

Мандарина от „Железният човек 3”  - Бен Кингсли

Мандарина от „Железният човек 3”  - Бен Кингсли

Преди няколко дни се появиха и още два плаката, които можете да видите по-долу, но те не са толкова вълнуващи – Гай Пиърс в поредната роля на интелигентен злодей мазник, в случая поизрусения и костюмиран Олдрич Килиън, и Дон Чийдъл, чийто Джеймс „Роуди” Роудс вече не в костюма на „War Machine”, а в по-шарения „Iron Patriot”.

 „Железният човек 3”  - Гай Пиърс

 „Железният човек 3” - Дон Чийдъл

Режисьор на „Железният човек 3” е Шейн Блек, а в ролите ще видим Робърт Дауни-син, Бен Кингсли, Гай Пиърс, Гуинет Полтроу, Дон Чийдъл, Ребека Хол, Ашли Хамилтън, Джон Фавро, Джеймс Бадж Дейл и Уилям Садлър.

Българската премиера на филма е 26 април в 3D и IMAX 3D.

Повече подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Плаката на Мандарина е луд , този с Пиърс не е зле, обаче този с Дон Чийдъл е супер абсурден! 😀

  2. Е нямам проблем с костюма на Пейтриът..ама серизно ли Чийдъл трябваше да е War Machine 😀