Откакто преди две години на фестивала в Кан се забърка в измисления и изсмукан от пръстите нацистки „скандал”, Ларс фон Триер леко се покри от общественото внимание, но не за да се срамува от себе си, а за да подготви следващия си шокиращ ход – порнографски ориентирания „поетичен разказ за еротичното пътешествие на една жена от раждането ѝ до 50-ата ѝ годишнина”, озаглавен „Nymphomaniac”, който ние следим още от самото начало на проекта и който според слуховете ще бъде от две части и ще има както „обикновена”, така и хард-кор версия.

Огромна част от последните ни новини по темата засягаха кастинга, който до момента включва имената на Шарлот Гейнсбур, Стелан Скарсгард, Шая Лебоф, Джейми Бел, Кони Нилсен, Крисчън Слейтър, Ума Търман, Стейси Мартин, Уилям Дефо, Джаспър Кристенсен и Удо Кир, но сега получаваме наистина интересен ъпдейт, а именно първата официална снимка от филма.

За съжаление на перверзниците (като нас) тя не нещо пикантно, но пък е от ключов момент от сюжета, когато главната героиня – самообявилата се за нимфоманка Джо (Шарлот Гейнсбур) е пребита и захвърлена на улицата, където е намерена от стар ерген на име Селигман (Стелан Скарсгард). Вижте.

„Nymphomaniac” на Триер

Определено не изглежда зле и нямаме търпение да видим първия трейлър.

Ето отново официалния синопсис:

„Nymphomaniac” е леката и поетична история на еротичното пътешествие на една жена от нейното раждане до 50-тата ѝ годишнина, разказана от гледна точка на главната героиня.

В една студена зимна вечер старият ерген Селигман намира Джо в полусъзнание, пребита и захвърлена на улицата. След като я приютява в апартамента си, той почиства раните ѝ и се опитва да разбере как животът ѝ са е объркал до такава степен. През следващите 8 глави, той слуша много внимателно богатата, изпълнена с факти, асоциации и преплитащи се инциденти история на живота ѝ.

Режисьор на „Nymphomaniac” е Ларс фон Триер, а в ролите са Шарлот Гейнсбур, Стелан Скарсгард, Шая Лебоф, Джейми Бел, Кони Нилсен, Крисчън Слейтър, Ума Търман, Стейси Мартин, Уилям Дефо, Джаспър Кристенсен и Удо Кир.

Премиерата все още не е известна, но ще ни бъде интересно дали от Кан няма да решат да спрат да се правят на интересни и да го покажат там.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *