След поредица супер яки тийзъри и един удължен трейлър, който обаче беше и своеобразен поглед зад кулисите на сериала, най-накрая виждаме и първия официален пълен трейлър на „Bates Motel”. И нямаме никакви оплаквания – въпреки че вече сме виждали някои от кадрите, особено в началото, рекламата работи идеално и чак започваме да се притесняваме, че очакванията ни са прекалено високи и пак ще се окажем разочаровани. Вижте трейлъра, а след това и един удължен клип, който започва с познатия ни вече монтаж, но след това преминава към 2 сцени, които дават доста ясна представа за отношенията на Норман (Фреди Хаймор) и майка му Норма (Вера Фармига).

Е, някои от репликите са прекалееееено двусмислени и сценаристите направо ще ги заболят очите от смигвания, но честно казано, не ни подразниха. А и смятаме, че дори ако нямахме представа кой е Норман и за кой мотел става дума, трейлърът пак щеше да ни се стори доста обещаващ.

След трагичната смърт на съпруга ѝ, в търсене на ново начало, Норма Бейтс купува мотел в полите на идиличното крайбрежно градче „Уайт пайн бей”. Докато тя и синът ѝ Норман свикват с новата обстановка, те откриват, че градът не е какъвто изглежда на пръв поглед и местните внимателно пазят тайните си. Но семейство Бейтс няма да се оставят да бъдат притискани и разигравани и ще направят абсолютно всичко, за да оцелеят и да запазят своите собствени тайни.

За „Bates Motel” отговарят Карлтън Кюз и Кери Ерин, а в ролите са Фреди Хаймор, Вера Фармига, Макс Тиеро, Оливия Кук, Майк Вогъл, Нестор Карбонел и др.

Премиерата е 18 март 2013.

Повече подробности за проекта може да научите в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *