Конан

Току-що осъзнахме, че почти сме забравили новия, жалък опит за римейк на „Конан варварина” и по всичко личи, че съвсем скоро ще можем съвсем официално да го отпишем като незначително отклонение – Арнолд Шварценегер определено ще се завърне в ролята и се надява снимките да започнат още тази година.

Вече знаем, че завръщането на Конан се готви в „Universal”, които искат, ако въобще е възможно, премиерата да е през 2014, и сюжетът (най-общо) се върти около „мистичният северен викинг, който играе ролята на крал, воин, войник и наемник, който е спал с безброй много жени, който вече приближава края на своя живот и знае, че му предстои пътешествие към Валхала – и иска да си отиде в достойна битка”.

Сега, покрай безбройните интервюта за „The Last Stand”, бат Арни сподели и своите виждания по въпроса. Можете да ги видите по-долу – първо са откъсите от интервю с MTV, а след това и допълнение пред Хари Ноулс от AICN (шегите, че може да се намери и роля за Джони Ноксвил, просто ще ги пропуснем).

„От доста време убеждавам „Universal Studios”. Зрителите искат зрелище. Важното при проект за Конан е да се направи качествен филм и да се отнасят към него като към „300” или някой друг от онази страхотни филми. Не като второразряден филм, в който отсичат няколко глави и няколко крайника и някой търчи наоколо с меч.”

„Universal” казаха, че съм абсолютно прав. Предишната управа изпуснаха влака, но „Universal” ще са сериозни и ще направят качествен филм с качествен режисьор и качествени сценаристи. Ще направим филм, в който Конан е на моите години, така че да е съвсем достоверен.”

Горкият Джейсън Момоа! Според нас той далеч не беше сред основните проблеми на римейка и сигурно се е надявал някой ден продуцентите да позабравят излагацията от 2011 и отново да нарами меча.

Е, този нов „Legend Of Conan” (ако това остане официалното заглавие) вероятно ще е последният филм от серията за Арнолд, но ако се получи и то качествено, защо да не пенсионираме варварина подобаващо? Ще видим.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *