kink-trailer-1

Днес ни върви на сексуално ориентирани проекти със и на Джеймс Франко, макар че тук положението е доста (дооооста) по-различно отколкото при „Spring Breakers”. Става въпрос за продуцирания от Франко документален проект, посветен на садо-мазо ориентирания сайт kink.com (18+), за който ни развълнува в средата на август миналата година, докато гостуваше на Конан О’Брайън.

Филмът, чиито режисьор е Кристина Ворос, е озаглавен „Kink” (duh!) и представлява поглед зад кулисите на един от най-големите производители на BDSM “съдържание” в интернет и се стреми да покаже „нормалността” на хората практикуващи този… нека да го наречем начин на живот. Хора, които противно на всеобщото мнение не са „сбъркани”, а са интелигентни, харизматични и отдадени на страстта си. Освен това филмът е и един вид „social awareness video” за запознаване с „правилата” на BDSM (които следват в „kink”), които са за безопасност, разумност и най-важното за взаимно съгласие.

Сега имаме възможност да видим официалния трейлър на филма, който макар и да не предлага никакви „пикантерии”, все пак (предвид тематиката си) не е много подходящ за работна обстановка, а като допълнение хвърлете едно око и на чудния плакат.

Kink - плакат

Премиерата на „Kink” е на фестивала в Сънданс.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Незнам защо Джеймс Франко се е изръсил за този проект – Кинк и чудните мадами и креативни хора, които работят там тази нелека работа говорят сами по себе си – и си имат своята доста голяма лоялна (и благодарна) аудитория – Според мен не им е нужен Франко да ги доближава до мейнстрийма ор уатевър … В един от многото им сайтове – задкинк – се разказва документално и съвсем безплатно какво правят и защо и т.н. Иначе в трейлъра Мистрес Мадлен изглежда просто разкошно – по-интелигентна, хубава и честна от всичките ни журналистки накуп…

  2. Ха! Milbo, каква приятна изненада. Честно казано не очаквах подобно нещо от теб – не те възприемах като човек, който си пада по „кинки“ неща. 🙂 🙂 🙂

    По-късно ще му метна едно око на този диалог.