Kink

Няколко пъти вече сме споменавали, че Джеймс Франко ни кефи все повече и повече – оказа се, че има чувство за хумор, при това подплатено със сериозен и неочакван актьорски талант. Във „Възходът на Планетата на маймуните” не ни грабна, но определено не ни подразни, а точно в този филм трябваше да се бори за внимание с няколко жестоки маймуни (apes, не monkeys).

Но всеки актьор, който редува просташки комедии с роли във „Вой”, „Милк” и „127 часа”, заслужава уважение, още повече, ако междувременно се готви за участие в един от биографичните проекти, посветени на Линда Ловлейс (дано не са само слухове), потвърден е за главната мъжка роля в „Oz: The Great and Powerful”, и подготвя филм за порносайт. Точно така, Джеймс Франко работи по документален филм за… специализирания сайт Kink.com.

Джеймс Франко и Конан О’Брайън

Ето какво казва самият актьор (и продуцент, и режисьор, и сценарист) в шоуто на Конан О’Брайън:

„Подготвям документален филм за порнографията. Има една невероятна компания в Сан Франциско. Намира се в стара оръжейна и те си правят всичко там – строят декори, правят реквизит. И аз ще направя документален филм за тях.”

Ето какво казва и за собствените си секс-филми:

„Актьорите в порно филмите са страхотни изпълнители. Наистина увличат зрителите. С приятелката ми не го знаехме и имаше просто странни движения. Въобще не е секси. Всъщност си е скучно.”

Казахме ви ние, че Конан О’Брайън е най-големият, вие не! Гледайте, момчета и момичета – крайно неподходящият за офиса сайт е Kink.com (18+), а официалният сайт на „Conan” е абсолютно задължитеният TeamCoco.

О, между другото, старата оръжейна е историческа сграда в Сан Франциско и закупуването и от Kink.com си е бил сериозен скандал, въпреки че компанията е запазила външния изглед и архитектурната и историческа стойност на оръжейната. На нас лично ни допада идеята успешни бизнес предприятия да възстановяват западнали културни паметници – представете си колко по-добре щеше да е, ако мавзолеят все още си седеше на мястото, но вътре се правеха порно филми. И историческа, и развлекателна, и финансова стойност = всички са доволни.

Но да се върнем към неозаглавения документален филм. За съжаление, засега няма повече подробности и не се знае дали филмът наистина ще го бъде, особено при заетостта на Франко. Но ако се появи още някаква информация, разчитайте на нас да ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Това е някак ненужно, след като вече направиха същия филм – Graphic Sexual Horror, но ще видим какво ще измъдри Франко.