ТВ сериала „From Dusk Till Dawn”

Come on in, TV lovers! Here at OperationKino we’re slashing tv series in half! Сериали, сериали, сериали. В днешно време направо не можеш да им хванеш края. Ама няма да се оплакваме, защото така поне има какво да ни отвлича от кино разочарованията.

Преди няколко дни се бяхме присетили за прословутата реч на Чет Пуси от „Здрач до зори” („From Dusk Till Dawn”) на Робърт Родригес и Куентин Тарантино (чието начало леко сме перифразирали малко по-горе) и се зарекохме да пуснем някоя новина за предстоящия телевизионен сериал, за който досега не сме писали нищо, при все че се бараме фенове – имаме незабравим спомен, свързан с филма, който за първи път гледахме по руската телевизия и към който изпитваме големи симпатии, надхвърлящи увлечението ни по Тарантино и Салма Хайек.

Е, в началото на седмицата получихме доста сериозен стимул да спазим заръката си с дебютирането на първата официална снимка (виждате я най-горе), която броени часове след това беше последвана и от промо-трейлър и плакат – все неща, които бихме отразили така и така, но това не е важно. Важното е, че нещата ни се подредиха чудесно. Вижте за какво става въпрос!

http://www.youtube.com/watch?v=gLRWt4cBIM0

Това „You be cool” ни е малко като „I have a bad feeling about this” да е първата реплика в „Епизод I” (а тя е!), но лошо няма – популярна е, защо да не я използват? Не можем само от тези няколко секунди да придобием много добра представа какво ни очаква – извън това, че едва ли ще има „production values”, сравними със сериалите на НВО и Netflix, но като че ли няма да чак такава евтиния каквато си помислихме, че ще бъде, щом чухме за проекта. Както винаги в такива случаи, ще изчакаме първите един-два епизода, преди да съдим.

С две думи, сериалът ще бъде нещо като разширена версия на филма (без да взима под внимание двете видео продължения) и ще се фокусира върху двамата братя Геко Сет и Ричи, чиито роли се изпълняват от Д. Дж. Кортона и Зейн Холц (в оригинала бяха Клуни и Тарантино), които докато бягат от закона, отвлекли семейството на бившия пастор Джейкъб, се натъкват на заведение, гъмжащо с вампири.

Ще видим много от нещата (поукрасени с нови герои и случки), които останаха скрити във филма, като банковия обир в Албъни, бягството от затвора и трипчето до „Big Kahuna Burger”, и най-важното, подробности от вампирско-демонската мезоамериканска митология, част от която е и тази прелест, която виждате на първия официален плакат.

Родригес ще е режисьор на първите два епизода от сериала, а в ролите освен Д. Дж. Кортона и Зейн Холц, ще видим имена като Уилмър Валдерама, Робърт Патрик, Дон Джонсън, Джеси Гарсия, Елиза Гонзалес, Адриане Палики, Джейк Бюси, Мадисън Дейвънпорт, Лейн Гарисън, Брандън Су Ху и др.

Премиерата на „От здрач до зори” („From Dusk Till Dawn”) ще бъде на 11 март по El Ray. А какво, по дяволите, е El Ray, вижте в това видео.

http://www.youtube.com/watch?v=BA80MXuWF3E

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *