Вижда му се краят! След доста проблеми и изключително дълъг продукционен и постпродукционен период, „Хобит: Неочаквано пътешествие” е пред прага ни и в края на следващата седмица вече ще знаем дали голямото очакване си е заслужавало. Ако съдим по реакциите на тези, които вече са го гледали, отговорът е по-скоро да, но в случая (повече от всякога) ще се доверим само и единствено на собствената си преценка.

Не виждаме какво повече бихме могли да кажем за филма, преди да го гледаме, затова пристъпваме направо към повода за тази новина, а именно представянето на 6 нови клипа от филма, както и едно гигантско 20-минутно видео зад кулисите, които достигат до вас благодарение на Collider. Материалът е доста като времетраене и шансът да си издадем нещо, което не искаме, е голям, затова само го прехвърлихме отгоре-отгоре, но това, което видяхме, си заслужава.

Премиерата на „Хобит: Неочаквано пътешествие” е 14 декември 2012.

Повече за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Последно какво стана с този филм, някой наясно ли е? Ще го врътнат ли някъде у нас както П.Дж. иска да се гледа или ще си гледаме само конвертната версия?

  2. Филмът ще се прожектира в IMAX 3D, HFR 3D-демек прословутите 48 кадъра в секунда на Джаксън (само в определени киносалони обаче) и 2D. Така че „plenty of choice“. 🙂

  3. Не искам да им правя реклама, но във всичките АРЕНА ще сменят машините на HFR. Синема сити също продават билети за HFR зала. За IMAX нищо не се чува, но аз понеже съм му привърженик ще ходя там, ако преди това някой не ме изпревари с обективна причина да отида другаде.

  4. IMAX салонът няма опция за прожектиране в 48fps. Тоест, ако желаеш да изпиташ новия формат трябва да потърсиш други алтернативи (ти си ги споменал, така че няма и аз да правя реклама 😀 ). От друга страна огромният екран + невероятният звук са фактори, които също не бива да се пренабрегват. Не ми се иска да съм в положение, в което трябва да избирам между двете, но уви… 🙂

  5. А според мен няма никакво място за избор. Пичът го е заснел по определен начин, бая пари, време и мисъл са отишли за да се стигне до тоя начин и някак е супер балъшко да не му уважиш желанието и усилието филма да се гледа така, както той го е преценил, а да си правиш някакви собствени разсъждения, защото екрана бил голям или каквото и да е.

  6. Че той може да е решил да го снима надолу с главата. Супер балъшко е „да му уважиш мнението“, само защото той е решил да снима по този начин. За това е хубаво, че има избор, всеки си чете, информира се и сам преценява точно на коя прожекция да отиде.