Според последната (и всъщност единствена) новина, която сме писали за „Welcome to the Punch” на Ерън Крийви („Shifty”) с Джеймс Макавой и Марк Стронг, филмът вече трябваше да е минал по кината, но очевидно нещата са се позабавили. Може би постпродукционната намеса на Ридли Скот е била по-сериозна, отколкото мислехме, или пък просто са доизкусурявали разпространението, защото знаете, че в днешно време това си е вид изкуство.

Всъщност няма значение каква е причината за забавянето, важното е, че първият трейлър на филма е вече факт и можем да придобием по-добра представа какво точно ни очаква.

Повечето чуждестранни колеги са настроени благосклонно към трейлъра и говорят за Ерън Крийви като за следващото голямо име в британския криминален трилър, който успешно ще прескочи в Холивуд. Ние обаче не можем да приемем видяното като класическа британска кримка, при все присъствието на няколко от елементи ѝ в този трейлър. Нашето първо впечатление е като за синьо-зелено кадансово упражнение, гарнирано с няколко популярни имена.

Все пак в трейлъра има няколко добри момента, а и четохме, че сценарият е изпълнен с доста обрати (надяваме се, че не тези, които вече видяхме) и е доста по-добър от общото „дженерик” усещане на рекламата, така че има известни шансове филмът да се окаже хубав. При всички случаи едва ли ще е по-лош от повечето брадви на Джейсън Стейтъм, да речем. Определено ще му хвърлим едно око, когато излезе.

Като допълнение към трейлъра, вижте и един клип.

Режисьор на „Welcome to the Punch” е Ерън Крийви, а освен Джеймс Макавой и Марк Стронг, във филма участват Дейвид Мориси, Джейсън Флеминг, Андреа Райсбъроу, Елис Гейбъл, Питър Мълън и др.

Британската премиера на филма е 15 март 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Абе на Марк Стронг винаги може да се разчита, ама на поредното (мое синеоко) момче нещо не му отива да подмята огнестрелни оръжия – с това усещане съм още от „Wanted“, а в поредния „Х-Мен“ даже не помня детайли от ролята му, ала май не беше свързана с (много) престрелки…