Супер накратко, изненадващо вчера в нета дебютира официална снимка от „Хобит: Дотам и обратно” (на която се подвизаваха Орландо Блум като Леголас и Люк Евънс като Бард), което беше малко странно, при положение че „Дотам и обратно” е третият филм от подготвяната от Питър Джаксън трилогия по „Хобит” на Толкин, а до този момент не бяхме виждали абсолютно нищо от втория, озаглавен „The Hobbit: The Desolation of Smaug”.

Сега тази „странност” е поправена и вече имаме първия ни официален поглед и към този филм, но – за съжаление – не става дума за присъстващия в заглавието Смог. Все пак, ако това може да бъде някаква утеха, имаме косвена връзка с дракона и това е съкровището, върху което е полегнал Билбо, както и уплахата в очите му, която едва ли е нещо друго освен следствие на срещата им.

Hobbit: The Desolation of Smaug

Като допълнение към косвеното участие на Смог, можете да си припомните своеобразния ни първи поглед към него отпреди точно една седмица, както и да хвърлите едно око на най-новия клип от „Хобит: Неочаквано пътешествие”, в който Белия съвет в лицето на Гандалф, Саруман, Елронд и Галадриел обсъждат евентуалните усложнения, които той може да създаде.

http://www.youtube.com/watch?v=hvwX_ng28Q8

В разговор с EW сценаристката и продуцент Филипа Бойънс споделя, че Смог е „огромна, прекрасна част от историята, но тя не свършва с него. Както всички могат да се досетят, има една доста голяма битка в края на третия филм”.

Премиерата на „The Hobbit: The Desolation of Smaug” е 13 декември 2013. А на първия филм „Хобит: Неочаквано пътешествие” е следващата седмица на 14 декември.

Повече за „Хобит” можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Бенедикт Къмбърбач ще го озвучава (злодея от новия Стар Трек) защото има дълбок басов глас и му приляга да го озвучава 😉

  2. Въпрос: Ако са били заснети два филма, а след това са решили да направят трети, то заснет ли е ,,The Hobbit: The Desolation of Smaug”, след като са приключили с първоначално обявените два, или ще „разцепят“ целият заснет материал на три, вместо на две? Или накрая са заснели частта, която сега ще служи като втора?

  3. Заснели за всичко на куп… след това са решили да разцепят материала на три части. Все пак при заснемането на филма са заснети тонове материал…. По принцип е така, но много е възможно да са дозаснели 1-2 свързващи сцени така да се каже 😉