От „Fox” представиха чисто нов нецензуриран трейлър на „Ейбрахам Линкълн: Ловецът на вампири” („Abraham Lincoln: Vampire Hunter”) на Тимур Бекмамбетов, който най-накрая представя и акцентира на нещата, които ни липсваха в предишните реклами на филма – кръв и вампири. Не е истина как няколко отсечени глави, малко повече кръв и един-два вампира придават едно съвсем различно усещане за нещата.

Не очаквайте обаче трейлърът да ви обърне представите за филма из основи, защото той все още си изглежда като епична „mindless fun” брадва. Трейлърът просто вдига очакванията ни с една идея, защото досега смятахме, че хорър елементите ще са силно пренебрегнати, а, както знаете, ние сме почитатели на подобен род неща.

Да, определено този път изглежда малко по-добре. Като бонус получаваме и малко повече информация за историята, но не това е най-важното. С риск да се повторим, от филма не очакваме сюжетни проникновености, а да се забавляваме, така че…

Вижте и два нови плаката на филма.

Ейбрахам Линкълн: Ловецът на вампири - плакат

Ейбрахам Линкълн: Ловецът на вампири - плакат

Ейбрахам Линкълн: Ловецът на вампири” е създаден по изключително популярния роман на писателя Сет Греъм-Смит („Гордост и предразсъдъци и зомбита”), написан под формата на таен дневник воден от 16-я президент на Америка Ейбрахам Линкълн и даден на автора от истински вампир на име Хенри Стърджис. Романът разкрива една алтернативна история, в която майката на Линкълн (както и дядо му) загиват заради свръхестествените същества и той дава клетва да избие колкото може повече от тях. Докато се бори с кръвопийците, младият Линкълн едва не загива и е спасен от Стърджис, който става негов приятел и го научава на всичко за вампирите – най-вече как да ги трепе ефективно.

Режисьор на филма е Тимур Бекмамбетов, а в ролите са Бенджамин Уокър („Знамената на бащите ни”), Мари Елизабет Уинстед, Руфъс Сюъл, Джими Симпсън, Доминик Купър, Робин МакЛийви, Алън Тюдик и Антъни Маки. Продуценти наравно с Бекмамбетов са Тим Бъртън и честият му сътрудник Дерек Фрей.
Българската премиера на филма е 3 август 2012.

Повече подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Ох, на тези пък не им ли писна?! На всеки филм ли ще правят песен? Или по-точно, на всеки филм ли ще си слагат песенТА?!

  2. Мен пък LP си ме кефят ! И тази песен и тази към Трансформърс ми харесват! А за филма ще споделиш ли мнение, Дринов?