Хобит: Неочаквано пътешествие

Появата на Смог е един от най-важните и доста чакани от нас елементи на „Хобит” и нямаме търпение да видим как точно ще изглежда, особено след като Питър Джаксън сподели, че целта му е била да ни представи цитираме: „The most venal, scary, decrepit, nasty dragon I possibly can.”.

За съжаление обаче, за да видим Смог в цялата му прелест, ще трябва да изчакаме още една година до излизането на втория филм, озаглавен „The Hobbit: The Desolation of Smaug”. Засега това, с което можем да се задоволим, е един супер-кратичък и рамазан поглед към част от крилото му, който обаче успява да ни надъха, защото е придружен и с малко разрушения.

Само имайте предвид, че клипчето е неофициално (заснето е с камера) и най-вероятно ще бъде свалено всеки момент, така че радвайте му се, докато можете. Update: Вече може да видите рекламата във висока резолюция.

http://www.youtube.com/watch?v=6Zl4gjtCAxQ

След този спот нямаме нужда от повечко реклами да ни развалят доброто усещане, но все пак вижте още два клипа, една идея по-различни от тези, които сме виждали досега. Също така, вижте един ранен концептуален вариант на Смог и чуйте целият саундтрак на филма, този път песен по песен, а не като преди, всичко накуп.

Смог - ранен концептуален вариант

http://www.youtube.com/watch?v=VdDP7TQcZl4

Премиерата на „Хобит: Неочаквано пътешествие” е 14 декември 2012.

Повече за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments