Не е най-вълнуващият първи кадър в историята на киното, но за нас няма особено значение – имайки предвид, че става дума за „The World’s End” на Едгар Райт, вероятно щяхме да го представим дори и да беше просто фасадата на едноименната кръчма. Пък и идиотите са се събрали, как да не им обърнем внимание?

Ако не сте запознати с проекта, нека набързо си припомним най-основното – своеобразен завършек на трилогията на Едгар Райт, Саймън Пег и Ник Фрост, която започна с „Shaun of the Dead” и продължи с „Hot Fuzz”, „The World’s End” е историята на петима приятели, които обикалят кръчмите в заветна нощ, когато светът може, а може и да не свърши. По-подробен официален сюжет можете да видите по-долу, а междувременно ние ще огледаме по-внимателно първия официален кадър, който Пег пусна в Twitter по повод приключването на снимките на филма. Става доста ясно какво означава „40-годишен мъж, очевидно с недоизживяна младост”…

The World’s End

Казахме ви, че не е най-вълнуващият първи поглед, но поне добиваме някаква представа за героите. А на тези съвсем неофициални снимки от снимачната площадка можете да направите сравнение между петимата дебили по-горе и младежките им превъплъщения. Младият Мартин Фрийман е особено забавен!

20 години след опит за епичен кръчмарски маратон, петима стари приятели се събират, след като един от тях решава, че е време за ново, безпаметно напиване. Гари Кинг, 40-годишен мъж, очевидно с недоизживяна младост, завлича – въпреки протестите им – приятелите от детството в родния им град, където за втори път да се опитат да достигнат заветната кръчма „Краят на света”. Но докато се опитват да помирят миналото с настоящето, те разбират, че истинската борба ще е за бъдеще – не само за тях, но за цялото човечество. И изведнъж „Краят на света” се оказва последният им проблем.

The World’s End” е завършекът на добре познатата ни „Blood and Ice Cream Trilogy” трилогия, наречена още „Three Flavours Cornetto Trilogy”. Режисьор е Едгар Райт, а в главните роли ще видим Саймън Пег, Ник Фрост, Розамунд Пайк, Мартин Фрийман, Пади Консидайн и Еди Марсан.

Британската премиера е 14 август 2013, а американската е 25 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *