Първият (и за сега последен) трейлър на предстоящия затворнически екшън на Силвестър  Салоун и Арнолд Шварценегер „Escape Plan”, нагледно илюстрира желанието, което тресе двете икони последните няколко години (особено Сталоун), да направят един здрав качествен (не особено ангажиращ) екшън, като от добрите стари дни.

Макар че това, което видяхме в рекламата, ни направи сравнително доброто впечатление и останахме с усещането, че „Escape Plan” ще се получи по-добър от последните два самостоятелни опита на застаряващите звезди взети заедно – „Последният сблъсък” и „Куршум в главата”, – не разчитаме много, че наистина ще видим добър екшън като от едно време. Честно казано струва ни се, че сцената с бягството от високотехнологичния затвор в „Лице назаем”, на която ни прилича филма, ще бъде на светлинни години по-добра. Ама тя е така в сравнение с 90% от новите екшъни, така че…

Но както и да е, все пак рекламната кампания на „Escape Plan” още е на сравнително ранен етап и тепърва предстои да видим още трейлъри и се надяваме, че те ще успеят да ни убедят в качествата на филма. И като казахме рекламна кампания, нека да пристъпим към най-новите попълнения: дава телевизионни спота, един клип, поредица нови сники и една любопитна инфография, за това, какво ви е нобходимо за формулирането на пан за бягство от затвора.

Тв спотове

Клип
http://www.youtube.com/watch?v=LWr9Cis2B_0

Ето и снимките.

Escape Plan - Арнолд Шварценегер, Силвестър Сталоун

Escape Plan - Силвестър Сталоун

Escape Plan - Силвестър Сталоун

Escape Plan - Арнолд Шварценегер, Силвестър Сталоун

Escape Plan - Арнолд Шварценегер, Силвестър Сталоун

Escape Plan - инфографика

Рей Бреслин (Сталоун) е най-големият майстор по сигурност на сгради в света, който заради престъпление, което не е извършил, се оказва зад решетките на едно от своите най-добри творения – супер-секретен високотехнологичен затвор, наречен „Гробницата”. За да успее да оцелее във враждебната обстановка на садистичните и корумпирани надзиратели, както и за да осъществи почти невъзможния си план за бягство, Бреслин има нужда от подкрепата на своя съкилийник Емил Ротмайър (Шварценегер), който се бори с всички сили да запази човечността на всички затворници в „Гробницата”.

Режисьор на „Escape Plan” е Микаел Хафстрьом, а сценарият е дело на Майлс Чапман и Джейсън Келер. В ролите са Арнолд Шварценегер, Силвестър Сталоун, Вини Джоунс, Джим Кавизъл, Сам Нийл, Къртис „50 Cent” Джаксън, Винсънт Д’Онофрио, Ейми Райън и др.

Премиерата е 18 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Тези двамата съвсем са се вдетинили. Отдавам го на старческо слабоумие.

  2. Един от най-бързо и заслужено забравените екшъни в историята на жанра.