Първият ни сблъсък с плакат на „Умирай трудно 5” беше с отвратителния тийзър, съдържащ „супер-оригиналния” таглайн „Yipee ki-yay mother Russia!”, изпльоскан през физиономията на Брус Уилис, затова сега приветстваме новия (истински) постер на филма, но не супер ентусиазирано, защото отново – като всичко друго от рекламната кампания до момента – и той се не отличава с особена оригиналност.

(чрез EW)

Умирай трудно 5 - плакат

Като допълнение към плаката, „Fox” разпространиха ново кратко видео за кулисите, посветено на Джей Кортни, който, няма да ни омръзне да го повтаряме, е едно от нещата, които най-много ни притесняват във филма.

Току-що се изненадахме от факта, че до премиерата на филма остават само два месеца. Крайно време е да видим един свестен трейлър, който да покаже малко нови кадри – гледаме си едно и също от първия тийзър насам – и да разкрие повече от историята.

Това, което знаем за нея до момента, е следното:

Действието на „Умирай трудно: Денят настъпи” се развива в Русия, където Джон Маклейн трябва да помогне на разхайтения си син Джак да „влезе в правия път”, без да подозира, че той всъщност е специален агент на ЦРУ, пратен там, за да предотврати голям обир на ядрени оръжия. С руския подземен свят по петите им и с надвиснала над главите им война, двамата Маклейн откриват, че коренно различните им методи ги правят „неудържими герои”.

Режисьор на „Умирай трудно: Денят настъпи” („A Good Day to Die Hard”) е Джон Мур („В тила на врага”, „Поличбата”, „Полетът на феникса”, „Макс Пейн”), а в ролите, освен Брус Уилис и Джей Кортни, ще видим Ан Ви, Себастиан Кох, Кол Хаузър, Мери Елизабет Уинстед, Амаури Ноласко и др.

Премиерата е 14 февруари 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *