След „G.I. Joe: Ответен удар” днес получаваме още един филм, който беше отложен във времето. Както може би знаете, в резултат на трагедията в Колорадо от 20 юли, когато по време на среднощна прожекция на „Черният рицар: Възраждане”, 25-годишният Джеймс Игън Холмс уби 12 и рани 58 човека, „Gangster Squad” бе изтеглен, за да бъде преснимана ключова сцена от филма, развиваща се в киносалон – лично според нас една от най-добре изглеждащите сцени, която, уви, сега може да бъде видяна само в първия трейлър, който също е изтеглен официално, но все още се намира при руснаците.

Вече сме споменавали какво ни е мнението за подобни маневри за избягване на наболели и чувствителни теми, затова няма да го правим отново. Пък и промените вече са факт и няма какво да направим по въпроса. Освен това, склонни сме да преглътнем подобна промяна, стига финалният резултат да си заслужава.

Вижте най-новия телевизионен спот на филма, а веднага след това и кратко видео зад кулисите, в което режисьорът Рубин Флейшър и част от актьорите се опитват да ни убедят, че „Gangster Squad” ще е гангстерският филм с главно „ът” на новото поколение, което, меко казано, е доста смело изказване. Да видим!

Като бонус вижте и няколко „класически” черно-бели гангстерски визии на актьорите.

Лос Анжелис, 1949. Безмилостният бруклински мафиот Мики Коен (Шон Пен) управлява града и се наслаждава на богатството си, спечелено от наркотици, оръжия, проституция и незаконни залагания. Защитен не само от своите наемници, но и от полицията и политиците, които контролира, Коен е недосегаем дори и за най-смелите и закоравели ченгета… с изключение, може би, на малката и тайна група на сержант Джон О’Мара (Джош Бролин) и Джери Устър (Райън Гослинг), които се опитват да унищожат света на мафиотите и да спасят града си от един от най-опасните престъпници на всички времена.

Режисьор на „The Gangster Squad” е Рубин Флейшър („Zombieland”, „30 Minutes or Less”), сценарият е дело на бившия полицай Уил Бийл и е базиран върху поредица от статии на Пол Либерман в „LA Times”. В ролите ще видим Джош Бролин, Райън Гослинг, Ник Нолти, Ема Стоун, Джовани Рибизи, Антъни Маки, Робърт Патрик, Майкъл Пеня и Шон Пен.

Премиерата е 11 януари 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *