The Gangster Squad

Gangster Squad” на Рубин Флейшър – проект, към който проявяваме нескрит интерес – трябваше вече да е в кината, но след трагедията от 20 юли, при която по време на среднощна прожекция на „Черният рицар: Възраждане” в Аурора, Колорадо 25-годишният Джеймс Игън Холмс уби 12 и рани 58 човека, бе взето решение премиерата на филма да се измести за 11 януари 2013, а една от най-яко изглеждащите сцени от трейлъра, тази със стрелбата в киното, да бъде променена или изцяло да бъде заменена.

Лично ние сме изцяло против подобни маневри (включително смяна на заглавие, както стана с „Neighborhood Watch”), за да се избягват наболели и чувствителни теми – това е като да се надяваш даден проблем да изчезне като не говориш за него – но за пореден път, нас кой ли ни пита.

С тази промяна на датата увисна и рекламата кампания на филма – от „Warner Bros.” спряха всичко, докато измъдрят какво да правят – и дълго време около него нямахме никакви ъпдейти. Сега обаче в интернет се появиха снимки зад кулисите, които лично според нас изглеждат доста интересни и бихме ги пуснали, дори и да не трябваше да запълваме образувалия се рекламен вакуум.

The Gangster Squad

The Gangster Squad - Райън Гослинг и Ема Стоун

The Gangster Squad - Ник Нолти

The Gangster Squad - Джош Бролин

The Gangster Squad - Райън Гослинг и Ема Стоун

The Gangster Squad

The Gangster Squad - Джош Бролин

Режисьор на „The Gangster Squad” е Рубин Флейшър („Zombieland”, „30 Minutes or Less”), сценарият е дело на бившия полицай Уил Бийл и е базиран върху поредица от статии на Пол Либерман в „LA Times”. В ролите ще видим Джош Бролин, Райън Гослинг, Ник Нолти, Ема Стоун, Джовани Рибизи, Антъни Маки, Робърт Патрик, Майкъл Пеня и Шон Пен.

Премиерата е 11 януари 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. oh noes 🙁
    това изглеждаше да е една от най-обещаващите сцени в този филм.
    имате ли информация дали промяната на премиерната дата е само за щатите, или ще важи и за България?
    и в тази връзка да задам и същия въпрос относно „Великият Гетсби“, който е отложен за юни 2013 в америка.

  2. Абсолютно, сцената изглеждаше чудно. 🙁
    Относно БГ премиерите, да, и те се местят. Ако не решат да не го пускат „Gangster Squad” ще е в началото на февруари, а при „Гетсби“ е божа работа. За Лурман сроковете и премиерните дати е нещо, което се случва на другите хора. 🙂 🙂