Брайън Сингър се подготвя за „Зоната на здрача”

Да започнем с едно бързо изясняване, за да няма после неразбрали – не, не става дума за филма „Зоната на здрача”, за който сме писали няколко новини (последната от които, че Мат Рийвс все пак няма да режисира, защото се завръща към „Планетата на маймуните”), нито пък е по повод биографичния проект за Род Сърлинг, създателя на „Зоната” (той е и един от сценаристите на оригиналния „Планетата на маймуните”).

Този проект е съвсем нов и е предвиден за малкия екран – според Deadline Брайън Сингър ще работи със „CBS TV Studios” по ново превъплъщение на „Зоната на здрача”. За съжаление, с това се изчерпва информацията и не е ясно за кога се готви пилотът (който евентуално да даде старт на сериал), нито дали ще се запази форматът на оригиналния „Зоната на здрача”. Единственото, което можем да предположим с известна сигурност, е, че телевизията, по която „римейкът” ще се върти (ако всичко се развие по план), е „CBS” – „CBS TV Studios” работят единствено с тях и със „CW”. А силно се съмняваме, че „Зоната на здрача” може да намери дом в „CW” сред „The Vampire Diaries”, „Nikita” и „90210”.

Разбира се, името на Брайън Сингър като изпълнителен продуцент не гарантира успех –„Хаус” действително беше огромен хит, но Сингър подготвяше и римейка на „Munsters” („Mockingbird Lane”), чийто пилот си остана само „holiday special” и така и не се осъществи като сериал. За съдбата на „Зоната на здрача” – ако действително остане това заглавие – е рано да се спекулира, но се надяваме скоро да пишем още новини за сценарии, формат на сериала, кастинг и премиерни дати….

Сега изглежда подходящ момент и набързо да обобщим и какво се случва по другите два проекта, които споменахме по-горе, но за съжаление в момента няма никакво развитие или поне нищо не е официално и публично обявено. За пореден път ще споменем, че сме огромни фенове на „Зоната на здрача” и определено ще ви държим в течение и на трите фронта.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *