Тризнаци

Ето, че се чу! През март ви бяхме обещали, ако случайно научим нещо за „Тризнаци” да споделим новини. Voila! Universal и Montecito Picture Company ще продуцират продължението на класическата 80-тарска комедия „Близнаци” с бат’Арни и Дани Девито, а актьорът Джош Гад („Love and Other Drugs”) и операторът Райън Диксън са се наели да работят по сценария. Режисьорът на „оригиналния” филм Айвън Райтман ще се присъедини към екипа като продуцент.

Още през лятото Шварценегер облича в думи надеждите да се реализира идеята Еди Мърфи да се присъедини към „семейните отношения” между него и Девито. Как Арнолд си представя надписите на билбордовете: „Те се намериха! Тризнаци. Само майка им може да ги разпознае!” И си позволяваме да ви спестим другите маркетниг-размишления на легендата, който твърди, че би започнал незабавно снимки на такъв забавен филм.

С тези темпове, докато намерят режисьор, докато уговорят Мърфи (с неговите новопоявили се „резерви” спрямо семейни комедии), и ако наистина се амбицират да го направят, продължението може и да е готово за следващата Коледа, което според Шварценегер е момента за пускане на филма на екран. Я да видим сега, ще посмее ли някой да противоречи на Терминатора?! И всъщност какво става с „Ченге в детската градина”, защо не е включен още в глобалните планове за римейк-версии?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments