Шварценегер и Девито

Арнолд Шварценегер и Дани Девито бяха изненадващо добри като братя близнаци във филма на Айвън Райтман и не се притесняваме да си признаем, че „Близнаци” е една от любимите ни комедии от 80-те. Но идеята за продължение, в което двамата установяват, че имат и трети брат и той е Еди Мърфи… не сме сигурни дали това е особено добра идея.

Всъщност един от сътрудниците на OperationKino смята, че е супер идея, друг никак, ама никак не е впечатлен от плановете на „Universal” и „Montecito Picture Co.”, така че решихме просто да ви представим потенциалното продължение и без да се опитваме да ви влияем, да ви оставим сами да прецените как ви звучи планът. А според THR той е следният: „Шварценегер и Девито се завръщат като експериментално заченатите братя Джулиъс и Винсънт, които откриват, че имат трети брат.” Също така филмът ще се казва „Triplets” („Тризнаци”), което – няма какво да се лъжем – си е направо задължително.

Засега няма никаква информация за режисьор и не се очаква Райтман да се завърне. Всъщност нищо не е сигурно, няма дори и сценарий, но Шварценегер и Девито неведнъж са споделяли, че едно продължение би представлявало интерес за тях. Мърфи, за него никой нищо не знае – веднъж или два пъти е споменавал, че не иска да участва в повече семейно ориентирани комедии, но какви са шансовете наистина да се откаже от жанра?

Все пак, ако се чуе нещо ново за „Triplets” („Тризнаци”), ще ви държим в течение.

http://www.youtube.com/watch?v=d6OpyEjFLOU

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Това е най-over the top новината, която съм чувал от месеци. Само присъствието на трети брат негър и то Еди, може да накара този проект да бъде достоен за уважение. Евала за идеята на болните копелета, които ще съберат тези три напълно противоположни колоса в един филм и то като семейство!!!

    Е, друг е въпроса какъв ще е крайният резултат, който според мен е ясен. 🙂

  2. Не знам, но актуалният проект в пост-продъкция на Арнолд „The Last Stand“ е на гениален екшън режисьор Ким Джи-ун и това засега е най-важното.

  3. Не знам, има нещичко интересно в тази идея, но според мен, нямаме нужда да я виждаме осъществена. Повечето сте се съгласили с това, какъв ще бъде крайният резултат. 🙂